Кой е цветът на 2024?
Кой е Цветът на 2024

От 5 дни очакваме с нетърпение countdown-а на Pantone, за да разберем кой е цветът на 2024

Peach Fuzz или прасковен мъх е с номер 13-1023 по каталога на Pantone. Това е цветът, който ще виждаме навсякъде през новата година. Дали ни харесва? Не сме сигурни, но е време да разберем какво се крие зад него…

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PANTONE (@pantone)

В търсене на нюанс, който да отразява нашия вроден копнеж за близост и връзка, ние избрахме цвят, излъчващ топлина и модерна елегантност. Нюанс, който резонира със състраданието, напомня за топла прегръдка и без усилие свързва младостта с вечността.

това казва Леатрис Айземан, Изпълнителен директор, Pantone Color Institute за цвета на 2024.

Pantone Color of the Year 2024 Peach Fuzz

Посланието към Peach Fuzz цвета е “Прегърнете топлината” и ето какво още трябва да знаете за избора на този прасковен нюанс за новата година.

Има прекалено много смут и войни в твърде много аспекти на живота ни. Така се разжда и нашата нужда от грижа, съпричастност и състрадание. Те стават все по-силни, заедно с нашите мечти за по-мирно бъдеще. Напомняме си, че жизненоважна част от пълноценния живот е да имаме добро здраве, издръжливост и сила, за да му се наслаждаваме. В свят, който често набляга на материалното, е изключително важно да осъзнаем важността на насърчаването на вътрешното си АЗ и да намерим моменти за почивка, творчество и чисто човешка връзка сред суматохата на съвременния живот.

Pantone Color of the Year 2024 Peach Fuzz

Това е Peach Fuzz. Какво мислите?

 

Снимки: Pantone

Мода

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации