TREND OF THE WEEK:Малки чанти и големи обувки

От сега е ясно, че през есента до зимата та чак до пролетта ще си играем с пропорциите.

Аксесоарите са черешката на тортата във всяка визия, но истинските модни гурута обичат да избират първо тях и след това да градят цели модни галактики. Балансът е бленувано състояние не само в живота, но и в гардероба, затова ви съветвам да спазвате златното правило за редуване на малки и големи аксесоари.

Тотален хит дори в студените месеци ще бъдат сандалите на мега високи платформи. При тях дори когато са и във вариант с каишка около глезена и отвроени пръсти можете да експериментирате с плътен клин или фигурален чоропогащник.

Няма да ви лъжа, платформите може и леко да ви натежат, но ще покажат най-доброто от краката ви. Походящи са както за визии с пола, така и с панталон. А за още по-добро оптично удължаване заложете на монохромна визия.

Към тези гигантски платформи няма как да прибавите и оувърсайз чанта. Затова насладете се на кокетни мини варианти.

А всички модни къщи така са се постарали да направят разкошни малки предложения, че са създали не просто чанти, а ювелирни произведения на изкуството.

 

Не е нужно и чантата, и обувките да са в един цвят, но е важно да си кореспондират. Идеалната ежедневна чанта е нещо достатъчно малко, но не съвсем, с регулируема презрамка или верига, която може да бъде чанта за рамо или кръстосано  около тялото. Смятам, че този вид стил ще ви пренесе лесно през целия ден и има достатъчно място, за да включа най-важното, без да е тромаво за носене на коктейл, ако нямате време да се отбиете до дома си преди вечерта.

 

Каквото и да изберете, не забравяйте, че чантите и обувките са инвестиция, на която може да се радвате още много сезони. Затова заложете на качество.

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Мода

Свързани
Публикации