Провокацията, наречена Майли Сайръс
Майли Сайръс Грами

Майли Сайръс спечели първата си награда Грами за Най-добро поп соло изпълнение за така нашумялата песен “Flowers” и Запис на годината

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Освен награда и впечатляващо изпълнение на сцената, Майли оределено събра погледите с няколкото оскъдни тоалета, които смени за церемонията и червения килим. Най-обсъжданата рокля на месеца е за пристигането ѝ на наградите Грами, по поръчка и носи етикет Maison Margiela и е дело на Джон Галиано. Самият модел е изцяло изработен от безопасни игли и изключително разголен. Всъщност “рокля” може би не е точната дума.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Тоалетът бе завършен с много обемна коса.

На сцената, за изпълнението си, Майли се появи с рокля на Bob Mackie от 2002 година, която също бе оскъдна и едва покриваше перфектното тяло на певицата.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Докато взимаше наградата си на сцената пък, певицата се преоблече в рокля на Gucci от Sabato de Sarno, бляскава, с доста големи цепки и в шоколадов цвят. Майли се пошегува, че е забравила да си сложи бельо, но в поста си в Instagram сподели, че е било шега…

Всички в публиката пяха заедно със Сайръс “Flowers”, а коментарите в социалните мрежи не закъсняха:

The dress. The body. The confidence. This is how you look after a awful break up when you bounce back and you’re in your bag. (Роклята. Тялото. Увереността. Ето така изглеждаш след ужасна раздяла и отново си се върнал в собствената си кожа.)

 

Снимки: Instagram / Miley Cyrus

Мода

Свързани Публикации