Selena Gomez създава бански, които прикриват белега от операцията й
След кратка почивка от общественото внимание, Selena Gomez постепенно се завръща под светлините на прожекторите. След като ни зарадва с нова песен и се появи на червения килим за първи път през 2019 в рокля на Dior, сега тя ни вдъхновява и със сътрудничеството й с нейна близка приятелка, което е трогателно и значимо поради редица причини.

https://www.instagram.com/p/Bw7Q2FtBHEi/?utm_source=ig_embed

Gomez разкри, че помага на нейната приятелка и бивш асистент, Theresa Mingus, която се готви за стартирането на своя собствен лейбъл за бански костюми, наречен Krahs Swim. Изпълнителката се е заела със създаването на лимитирана капсулна колекция “Selena x Krahs Swim”, която включва три неустоими дизайна в страстно червено.

https://www.instagram.com/p/Bw7y8DBh9mg/

https://www.instagram.com/p/Bw7d90Gn9-Q/?utm_source=ig_embed

В поредица от три видеа, целящи да ни запознаят не само с новия бранд, но и със създателката му, Selena Gomez интревюира Theresa Mingus и споделя своята признателност към нея.

https://www.instagram.com/p/Bw5T5CIhZso/

В един от видеоклиповете Gomez споделя, че работейки върху дизайните, тя е целяла да създде нещо, което да прикрие белега от бъбречната й трансплантация през 2017.

https://www.instagram.com/p/BZBHr4Pg5Wd/

“Беше забавно. Единият от дизайните, който направих бе със висока талия и колан. Имах бъбречна трансплантация и харесвам бански костюми, които по някакъв начин прикриват мястото на операцията и ме карат да се чувствам по-комфортно.“

https://www.instagram.com/p/Bw5o0uuhqEn/?utm_source=ig_embed

Междувременно, Mingus споделя, че нейната линия бански костюми е вдъхновена от любовта й към акулите и ще включва много тематични акценти. Разбрахме и, че името на бранда идва именно от думата „акула“ /shark/ изписана наобратно.

https://www.instagram.com/p/Bw45EKMhS27/

Krahs Swim стартира официално днес, на 2-ри май. По този случай, Gomez използва Instagram, за да изрази своето въодушевление, че хората ще могат да видят нейната добра приятелка в ролята на бизнесдама.

„Срещнах Theresa преди пет години. Работихме заедно и станахме най-добри приятелки. Тя ме научи как да гледам на живота по забавен, безгрижен и зареждащ начин. Тя ми показа как да бъда силна и безстрашна жена. Тя е красива, мила и умна. Видях колко е способна да реализира мечтите си. Не исках нищо друго освен да я видя как ги преследва и се извисява. И ето, че сега го правиш Т. Обичам те и съм толкова горда с теб.“

https://www.instagram.com/p/Bw2Q-cxANIV/?utm_source=ig_embed

Снимки: Instagram

Мода

Свързани Публикации