Sofia Fashion Week се завръща през март 2024

Първата вечер на Sofia Fashion Week ще представи нови родни дизайнери и брандове, както и студенти по Мода от България

Седмицата на модата в София ще се проведе от 27 до 29 март на традиционната си локация в хотел Маринела.

3 вечери изпълнени с мода, блясък и тенденции – български и световни дизайнери и марки ще представят най-актуалното от своите колекции за сезон пролет-лято 2024. Ще можем да се насладим и на официални рокли и тоалети. Организаторите от хотел Маринела и българската модна телевизия Code Fashion TV са подготвили редица изненади за гостите. Известни личности, представители на модния и бизнес елит у нас, модели, инфлуенсъри ще се съберат в луксозното сърце на столицата, за да се насладят на модните ревюта.

За лице на Sofia Fashion Week SS 2024 бе избрана Ели Бинева. Моделът и световна шампионка по художествена гимнастика се превърна в бонбонена красавица за фотосесията. Стайлингът е дело на Кристиан Пижов – Стилист на 2023 на Code Fashion Awards 2024, гримът – SCANDILLOUS – Art Generation Makeup Artist на 2023, косата – Диляна Пискова – Art Generation Hairstylist на 2023, а кадрите са на Костадин Кръстев-Коко, който е трикратен носител на титлата Моден фотограф на Code Fashion Awards.
Фотосесия се проведе в най-новата локация за brunch & dinner в столицата Mon Chéri, в х-л Маринела.


За снимките партньорите от Auto Italia предоставиха луксозен модел Maserati Grecale.

За поредна година ще бъде изграден и Fashion Street в конферентно лоби пред залата. Там гостите на Sofia Fashion Week ще могат да се запознаят отблизо с част от дизайнерите и техните колекции, както и с марки, партньори на събитието.
Водещи ще бъдат Боряна Баташова и Теодор Тодоров-Тео.

Билети вече можете да закупите в мрежата на Bilet.bg, а от 8 март при консиерж в х-л Маринела и на телефон: 0879 444 412

Настаняването и 3-те вечери започва в 19 часа.

Следете сайта на Sofia Fashion Week, както и социалните ни профили за повече информация и куверти!

Мода

Свързани Публикации