TREND OF THE WEEK: Бяла идилия
Мода в Бяло

Посрещаме юли бели и добри сред цъфналата ръж

 

Мода в Бяло

 

Един страстно обичан преди години шоумен изпя “Облечена си в бяло, това е добро начало..” и не можем да му отречем, че е нанпипал най-важното за лятната мода. Много години преди и след този рефрен да бъде хит-бялото е било, е и ще бъде вечната лятна класика, без която гардеробът, окото и най-вече душата ни, би била пуста.

Юлските първи лъчи ни дават уникалната възможност да извадим всичко бяло и добро от нас на показ, не само в моден, но и в по-дълбок и философски смисъл.

Ето и на кои бели шедьоври да заложите:

БЯЛА ДАНТЕЛЕНА РОКЛЯ

Почти като малката черна рокличка, бялата дантелена рокля може да ви измъкне от всяка ситуация. Независимо дали сте гости на бяла вечеря, морска сватба или имате първа среща в града, тя е звездата от гардероба, която ще ви помогне да блестите още по-ярко.

БЯЛ ЛЕТЕН КОСТЮМ

Не е нужно да сте Ева Лонгория, за да сте делови, но секси. Белият костюм от лека материя или лен е чудесен и за офиса, и за по-официална вечеря. Комбо, което ще е водещ играч в капсулния ви гаредероб много лета.

Jacquemus AW 2024-2025

 

БЯЛАТА РИЗА

Не само лятна, а вечна дреха. Тя ще ви придаде на момента озарен вид и класа. Любимите ни инфлуенсъри нерядко я превръщат и в рокля, която съчетават с топ цветни сандали. Опитай и ти!

Слънчеви Очила

БЯЛ КРОП ТОП ИЛИ БЮСТИЕ

Любимата ни бяла тениска в последните сезони загуби бая модни обиколки.Кроп топите и бюстиета са горещият тренд сега. Възползвайте се от умерената доза сексапил.

Мода в Бяло

БЯЛ БАНСКИ 

Тук вече навлизаме в модни игри за напреднали във фитнеса. Белият бански изисква съвършено тяло. Но тук ще ви издам и една хитринка, винаги можете да заложите само на горната му част, комбинирана с разкошен панталон за града!

Мода в Бяло

МИДИ БЯЛА РОКЛЯ

Морският бриз освен през сърцата ни, има нужда от леки и меки материи, през които да преминава. Дългата и ефирна дантелена и бяла рокля е онзи небрежен шик, който да ви помогне да усетите лятото с всичките си сетива.

Мода в Бяло

Каквото и да изберете от белите модни съкровища, не забравяйте, че всяко лято има своя модна история, която сте длъжни да напишете с бохемски кеф.

 

Мода

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации