TREND OF THE WEEK: Пуловерът моят приятел

С всеки нов сезон пуловерът се завръща все по-ударно на модната сцена

Макар и все още да се прокрадват слънчеви лъчи, вече имаме нужда от топъл, удобен, но и секси пуловер.

Миналата година гореща тенденция бяха отново пуловерите с яка и цип. Добрата новина е, че  можете спокойно да продължите да го носите със същото модно самочувствие и тази година.

Тази есен кралят на пуловерите е този с поло яка. Независимо дали ще го изберете в неутрален цвят, тъмносиньо, кремаво и почти бяло или в искрящи нюанси, ще бъдете в крак с последните тенденции.

И както винаги най-важни са комбинациите. Обемeн пуловер с кожена пола. Адски голям овърсайз пуловер и красиви крака, подчертани само с изящен чоропогащник, или пък монохромни визии, в които пуловерът с камъни главно действащо лице. Всичко е разрешено, стига да е умело съчетано.

 

 

 

 

Скоро ще дойде време и за прочутия ни и любим коледен пуловер.

През годините много модни дизайнери са ни предлагали какви ли не вариации на коледния jumper. Независимо дали в класическата комбинация на червено с бяло или посипани с много брокат, прегръдката на този моден аксесоар е винаги търсена.

Във времето, в което живеем, мисля обаче, че е важно коледният пуловер, който избираме за себе си или който ще подарим, да бъде с дълъг живот във вечна фешън кондиция за много Коледи напред и в крак с тенденциите.

Ако все още не сте, заложете на любимия пуловер на Лейди Даяна.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Warm & Wonderful (@warmandwonderful)

 

Елица Стойчева е завършила бакалавър Международни отношения, а след това тристранна магистратура Медии и комуникации в DFH, Deutschland и Université Nice-Sophia-Antipolis, Nice, France. Тя пише за различни сайтове и списания. Нейната страст са телевизията, рекламата, fashion събитията, биографичните мемоари, хубавите музеи и пътуванията. Освен като журналист, Елица работи и като дигитален маркетолог за едни от най- големите български брандове. Като лице на модната телевизия Code Fashion не спира да ни информира кой е властващият тренд всяка седмица в нейната авторска рубрика Trend of the week.