MODEL OFF DUTY: Сладки инфлуенсъри

В днешно време жените са както грижовни майки, така и предани на своя стил и елегантност.
От всяка жена се очаква да бъде грижовен родител, едновремено с това да се справя с работните си ангажименти в ежедневието. Звучи трудно, но се оказва, че на практика не е така според нашите сладки инфлуенсъри и техните деца. Много от днешните жени са намерили баланса между всичко онова, което трябва да свършат за един ден, дори и остава време за нещо забавно, за нещо различно… за някое приключение. А има ли по- прекрасно приключение, от онова изпълнено с радост и блаженство в семейна обстановка. Истината е, че всяка малка или голяма дама преминава през онези щастливи времена, когато думата мама е дума за онова безусловно съвършенство към което се стремим.
В днешно време жената се отличава със своя стил и индивидуалност по един далеч по-различен и по-модерен начин.
Тя изразява своя моден дух, не само чрез любимите си дрехи и цветове, а чрез най- обичаното от нея. Този нов начин е станал изключително популярен и предпочитан от много рекламодатели и започва да се развива все повече в България.

Особено ни е любима Калина Николова, не само защото в миналото бе част от екипа на Code Fashion, а защото тя наистина е пример за успешен моден инфлуенсър.

За някои скандален модел, за други модна икона,  Николета Лозанова се подвизава и като тв водеща, и е един от най- разпознаваемите модни инфлуенсъри, заедно със своята прекрасна дъщеря Никол.

Time for grocery shopping

Публикация, споделена от ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) на

Прекрасната Венета и дъщеричката й Кайра пускат невероятни снимки в техния “Блог за непринуден стил за майки и дъщери с ограничен бюджет и неограничени мечти”.


Tози модел е световна практика съдейки по чуждестранни модни инфлуенсърки като Ким Кардашиян, която е американска риалити звезда, модел и актриса.

Twinning

Публикация, споделена от Kim Kardashian West (@kimkardashian) на

My bestie

Публикация, споделена от Kim Kardashian West (@kimkardashian) на

Лаура е фотограф, моден инфлуенсър и щастлива майка. Тя и прекрасната й дъщеря, представят интересни и забавни модели.

My wedding date while Allen was best manning all day. ‍

Публикация, споделена от Laura Izumikawa (@lauraiz) на


Съчетанието между мода и близост, настина ни очарова.
А вас?

Мода

Свързани Публикации