Защо е добре да инвестираме в лоуфъри?
Мокасини Мода

Лоуфъри, както е модерно да наричаме днес мокасините, са предпочитаната обувка за модерната градска жена през новия сезон

Говорим за онези грубите, обемни и обикновено кожени мокасини, които заместиха своите по-летни и пролетни братчета, които най-често са от велур или мека, тънка кожа.

Лоуфърите, така ще ги наричаме в следващите редове, са чудесно допълнение в гардероба за 2024. Ето защо:

Удобство

Естествената кожа и дебелата подметка ги правят чудесен избор за дъгъл работен ден или 10 хиляди крачки и тичане в града. С тях е удобно както да ходите, така и да шофирате. Дебелата подметка ги прави чудесен избор за дами, които прекарват много време прави.

Практичност

Непромокаеми и топли. Можете да ги носите както на босо, с тънък чорап или такъв от мрежа, или с памучен, по-дебел чорап. Ако ви застигне дъжд краката ви ще са сухи, а ако застудее рязко, няма да измръзнете. По-висок бранд и по-висококачествена изработка на лоуфърите са ччудесна инвестиция за години напред – няма да слязат скоро от модния подиум и са издръжливи на времето.

Стил

Комбинират се лесно. Лоуфърите са подходящи за сако, цял костюм или прав панталон с ръб. Към края на седмицата можете да ги комбинирате лесно с пола или рокля – абсолютно перфектно съчетание. За уикенда спокойно можете да обуете дънки и лоуфъри за градска разходка.

Цвят

Тук изборът не е голям. Класиката залага на три основни цвята за този модел груби мокасини – черно, кафяво (в различни нюанси, но най-вече тъмнокафяво) и мръсно бяло. За един капсулен гардероб изпъстрен със земни тонове, черно и сиво два варианта от гореизброените са ви напълно достатъчни.

Ако се чудите какви точно лоуфъри да си купите – имаме предложения. Разбира се, кралят на лоуфърите е Prada. Най-класическите и иконични мокасини от черна кожа и дебела подметка са на италианската модна къща. Но ако $920 са ви солена цена, то има доста по-бюджетни предложения, които по нищо не отстъпват на Prada.

Във Fashion Days изборът е огромен и всеки може да открие нещо по свой вкус.

 

Вие как бихте комбинирали лоуфъри за пролетта?

 

Снимки: Getty Images / Prada

Мода

Свързани Публикации